Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
August 10 2013 7 10 /08 /August /2013 19:44

Drar ut på college i høst? Dra nytte av Toms Dame Ballet Flats Sko. Bare finn ditt universitet, finne riktig størrelse, og du vandre rundt campus i sko med skolens farger. Snakk om skolen ånd!
 
Bekymre fraktkostnadene? toms sko Norge har du dekket - gratis frakt! Det er riktig, den rekkefølgen du plasserer på våre 100% garantert rabatt sko vil bli sendt til deg på vår bekostning.
 
Bekymret du kan ombestemme deg? Relax - TOMS har en 15-dagers returrett. Hvis du ikke er fornøyd i det minste med din bestilling, vil vi ta det tilbake.
 
Har et spørsmål om Toms Sko? Forvirret om en bestilling? Ikke fortvil! Vi tilbyr personlig kundeservice. Våre kundebehandlere vil svare på dine bekymringer innen 24 timer. Vi tilbyr også live chat kundeservice.
 
Trenger bare ett par denne gangen? Bare ute etter et par årganger nyanser? Flott! TOMS ikke bare tilbyr de laveste prisene på våre produkter, vi har også noen minstebestillingskrav. Få så mange eller så få elementer som du trenger!
 
Vår kassa system er rask, enkel å bruke, og best av alt, sikkert! Kjøp Toms Norge med selvtillit! Håper å få orden raskt? Når du kjøper fra TOMS du kan forvente at forsendelsen å ankomme innen et gjennomsnitt på 4-7 virkedager. Trenger det Eyen raskere? Vi tilbyr rask levering for disse ordrene som bare ikke kan vente!

 

 

Tags:Toms,Toms Sko,Billig Toms

Share this post
Repost0

comments