Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
August 6 2013 3 06 /08 /August /2013 18:53

Enten du vurderer å bo i Seoul som en del av en flergrenede øst asiatisk reise, eller for et lengre opphold, her er 8 gode grunner til å reise til Sør-Korea.

1) Du kan dra nytte av Air Koreas utvidet stoppested program. Hvis du er noe sted i Asia, og du vil være Toms stoppe gjennom Seoul (som dette er ofte tilfelle siden Sør-Korea er et viktig knutepunkt for tilkobling flyreiser til Kina og Japan ), så kan du stoppested i Sør-Korea for så mange dager som du ønsker. Bare ring Air Korea direkte for å gjøre denne ordningen.

2) Borgere fra mange land, inkludert USA, Canada, Australia og Billig Toms kan bo i Sør-Korea i opptil 90 dager. Som gir stor grad av fleksibilitet i forhold til hvor lenge du kan bo, for ikke å nevne det unngår kostnadene og bryet med å søke om visum.

3) Koreansk mat er forskjellig fra andre asiatiske land, noe som gir unike smaker i både mat og drikke. Korea er kjent for sin overflod av side retter, spesielt, er Kimchi-koreansk stil kål krydret med en rekke krydder. Koreas nasjonale brennevin Soju , en type ris vin med en smak som kan sammenlignes med Vodka, men litt søtere.

Tags:Toms,Toms Sko,Billig Toms

Share this post
Repost0

comments